Новини

Гастротренди

Ірина Тарасова, єдиний в Україні food designer, концептолог, директор ресторана Chalet Equides про надзвичайні властивості їжі

Млинці: символ різноманітності слов'янської кухні

Глінтвейн. Головний напій сезону

Холодні місяці — сезон глінтвейну. Цей напій — символ затишку, він викликає спогади про найтепліші моменти, проведені разом із рідними та друзями.

Дичина: секрети вибору та приготування

Чому варто спробувати дичину і які існують правила її вибору?

Різдво і Новий рік: традиції святкового столу

Усі традиції мають пояснення, саме тому вони міцно закріпилися у нашому житті. Особливо це стосується святкових звичаїв. 

Контакти

адреса: вул. Вишнева 36, с. Лісники
+380995385858

Подписаться на новости

Будь ласка, включите JavaScript, щоб відправити форму

Image

Графік роботи:
Цілодобово